Wat doet B&O in het kort?

B&O is een bedrijf dat mensen helpt bij de omscholing en begeleiding naar een beroep in de gezondheidszorg.B&O heeft al jaren ervaring in het begeleiden van mensen naar een beroep binnen de tandheelkunde en andere assisterende beroepen. Inmiddels zijn er een aantal beroepen bijgekomen die wij begeleiden en gaan wij onder de nieuwe naam B&O verder.

Kortom: B&O is gespecialiseerd in de gehele begeleiding van de door u gekozen opleiding. Van het intake gesprek t/m het examen en daarna.

Ook geeft B&O nascholingen, kunt u zich specialiseren via B&O binnen uw vakgebied en bestaat de mogelijkheid om in de avonduren begeleidingsuren te volgen.

B&O heeft diverse trajecten die u kunt volgen. U kunt bijvoorbeeld in kleine groepjes begeleidingsuren volgen, maar ook in groepen van maximaal 12 personen. Ook bestaat de mogelijkheid voor diverse opleidingen, om een verkort traject te volgen. Neem contact op voor alle mogelijkheden, niks is te gek! Ook als u dyslectisch bent, hebben wij daar speciale groepen voor.

B&O is leverancier voor het UWV. Neem contact met ons op voor informatie.

Contact

Marinka van ‘t Hoog, eigenaar B&O
Houtrustweg 341
2583 LL Den Haag

+31 6 27 97 65 93
info@bomed.nl